Ismerje meg induló képzésinket

Férfi továbbképzés 2022-2023

ÖNBIZALOM, MAGABIZTOSSÁG, TISZTELET! A munkahelyeken MÁR tényleg mindegy, hogy férfiak vagyunk-e vagy nők... De mi van otthon? Van-e még férfi-dolog a városi létben, amikor nem kell már fát vágni, lóval szántani, karddal megvédeni a szeretteinket? Tényleg bármiben helyettesíthetők vagyunk? Van-e ránk szükség?

Azt üzenik, hogy a nők mindent legalább olyan jól tudnak mint mi, vagy még jobban. Miben vagyunk nélkülözhetetlenek mi, mai férfiak mit tudunk csak mi hozzátenni a nőkkel való szövetséghez? Mivel szerezzünk önbecsülést otthon? Mivel érdemeljünk tiszteletet? Mi legyen az a szolgálat, amiért érdemes áldozatot hozni? Miben teljesedjünk ki mai, városi férfiként?

Férfinak lenni egy minőség! A Férfivá válás útján soha nem késő elindulni és minden lépés megéri! Nem vagyunk hibások azért, amilyen személyiséggel születtünk vagy amit a szüleinktől kaptunk. Túl vagyunk azon, amilyen iskolákat és ahogy kijártunk vagy nem jártunk ki. Mindez a  múlté. Az a kérdés, hogy most mit teszünk? Hogyan vesszük kezünkbe a sorsunkat! Várunk-e valami csodára, vagy rálépünk a férfi önképzés útjára.

képzés részletei

Missziós képzés 2022-2023

Egy képzés, ami megerősít az elhívatásodban, segít a tanítvánnyá és küldötté válásodban. Az alapoktól indulunk és az év során olyan ismeretekhez juthatsz, amelyek elengedhetetlenek az érett keresztény szolgálói mentalitás és élet útján. Felkészítés a küldetésre, hogy elvigyük az evangéliumot minden emberhez, és hogy hittel, Szent Szellemmel teljes emberként hitelesen tudjuk képviselni Jézust. Nem véletlenül lett a Missziós (evangélista) képzés a többi képzésünk alapja és előfeltétele. Ha még nem végezted el eddig, itt az idő!

képzés részletei

Tanító képzés 2022-2023

Képzés mindazok számára, akik Isten igéjét magyarázzák házi csoportban, gyülekezetben, gyermek- és ifjúsági csoportokban, egyéb más fórumokon. .

képzés részletei